Over ons

Wie?

Even voorstellen: mijn naam is Patrick de Zoete en ik ben sinds 2005 als zelfstandige actief bij 2B Media Webdesign & Zoekmachine optimalisatie. Ik ben geboren en getogen in Delft (Deluft voor insiders) en zeker niet van plan om weg te gaan uit deze mooie oude stad.
Voor het technische gedeelte van de sites die gemaakt worden, werk ik al jaren samen met Reno Danen. 

Wat?

StationDelft.nl is een online gids, met als doel om bedrijven, instellingen, verenigingen en organisaties te helpen gezien en gevonden te worden door iedereen die iets zoekt en geïnteresseerd is in alles wat er in Delft en omgeving te koop, te doen en te beleven is. 

Waar?

StationDelft.nl is er voor iedereen die iets zoekt of meer informatie wil over een bedrijf, instelling, vereniging of organisatie in Delft, Den Hoorn, Schipluiden, Delfgauw, Pijnacker en Nootdorp.
Van de bakker op de hoek tot een museum en van een loodgieter tot een voetbalvereniging.
Je vind het allemaal op StationDelft.nl.

Waarom?

Gewoon omdat het leuk is om te doen!
Daarbij is het fijn om bedrijven, instellingen, verenigingen en organisaties te helpen om gratis en voor niets meer onder de aandacht te komen.

StationDelft.nl is er voor iedereen!
Voor bedrijven, instellingen, verenigingen en organisaties om zich te laten zien en voor bewoners, studenten, potentiele klanten, toeristen en dagjesmensen die Delft en alle prachtige plaatsen in de omgeving willen bezoeken en verkennen.