Veel gestelde vragen

Algemeen

StationDelft.nl is gemaakt en word onderhouden en dagelijks geüpdatet door 2B Media. Waarom? Gewoon omdat we van Delft houden!

StationDelft.nl is een online bedrijvengids voor iedereen die een bedrijf, organisatie, vereniging of instelling zoekt in Delft, Den Hoorn, Delfgauw, Schipluiden, Nootdorp en Pijnacker.
Ons doel is om iedereen binnen het netnummergebied 015 te verbinden. Maar ook bezoekers van buiten Delft en toeristen kunnen via StationDelft.nl, Delft en omringende plaatsen ontdekken.

GRATIS aanmelden

Ja zeker, er zijn geen verborgen tarieven of kosten op StationDelft.nl en dit zal altijd zo blijven. StationDelft.nl is afhankelijk van inkomsten van getoonde advertenties op de website waar geïnteresseerde bezoekers op kunnen klikken voor meer informatie of een aankoop.

Alle bedrijven, organisaties, verenigingen en instellingen in netnummergebied 015 kunnen zich aanmelden voor een eigen GRATIS pagina.
Onder het netnummergebied 015 vallen Delft, Den Hoorn, Delfgauw, Schipluiden, Nootdorp en Pijnacker.

Een GRATIS vermelding in de bedrijvengids kan snel en eenvoudig worden aangemaakt. Klik op Bedrijf aanmelden vul alle gegevens in, klik op versturen en wij maken de vermelding in orde voor je.

Ja dat kan! Graag zelfs want hoe completer StationDelft.nl is hoe beter het is voor bezoekers. Als je bedrijf zich op verschillende locaties bevindt, kan je alle locaties afzonderlijk aanmelden voor een eigen pagina in de gids.

Wij streven ernaar om een vermelding zo snel mogelijk toe te voegen, maar als er veel aanmeldingen zijn kan het helaas iets langer duren. Onze excuses daarvoor.

Adverteren (bijna gratis)

Gratis is top, maar TOP is het beste! Naast de mogelijkheden die een gratis vermelding bieden kan, is het mogelijk om tegen een kleine jaarlijkse vergoeding van slechts € 79,- excl. btw per jaar een zeer uitgebreide TOP vermelding te krijgen.
Een TOP vermelding biedt de mogelijkheid om diverse extra’s toe te voegen aan je pagina, zoals:
– Extra relevante zoekwoorden toevoegen (maximaal 15).
– Een fotoalbum (4 foto’s).
– Sociale media buttons die doorlinken naar de verschillende kanalen van je bedrijf.
– Diverse buttons naar contact, bestel nu, menu, reserveer, offerte aanvragen.
– Een Whatsapp contact button.

Een TOP vermelding aanvragen kan heel eenvoudig via Stationdelft.nl/top-vermelding
Vul alle informatie in, voeg afbeeldingen toe, klik op versturen en wij zetten je TOP vermelding snel online voor je.

Aanpassen of verwijderen van een vermelding

Ons systeem zoekt constant naar bedrijven in openbare informatiebronnen van KvK en op het internet. Google verzameld ook bedrijfsgegevens op deze manier en deze worden op hun linkpagina’s weergeeft. Nadat we de automatisch gegenereerde gegevens binnenkrijgen, worden deze gecontroleerd en handmatig toegevoegd aan StationDelft.nl.

Nee, dat is helaas (nog) niet mogelijk op dit moment. Als je iets gewijzigd wilt hebben dan kan je dit doorgeven via Gegevens wijzigen. Vul de wijziging in en wij passen het na controle aan voor je.
Hulp nodig? Stuur ons dan een e-mail via wijzigingen@stationdelft.nl.

Wij streven ernaar om wijzigingen zo snel mogelijk door te voeren, maar als er veel aanmeldingen of wijzigingen zijn, kan het helaas iets langer duren. Excuses daarvoor.

Als je een bedrijf wilt laten verwijderen dan kan dit alleen door de e-mail te sturen met het e-mailadres van het bedrijf wat verwijderd moet worden naar info@stationdelft.nl. Op deze manier weten we zeker dat het verzoek tot verwijdering legitiem is. Een verwijdering kan alleen door ons uitgevoerd worden.

Soms duurt het iets langer, voordat wijzigingen doorgevoerd kunnen worden. De rede kan zijn dat er in een bepaalde periode veel aanmeldingen/wijzigingen zijn. Dan duurt het helaas iets langer.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen?
Je kan je vraag altijd stellen via het contactformulier. We proberen je zo spoedig mogelijk te helpen.